Amikor desszertkészítésre kerül a sor, akkor mindenképpen megéri egy olyan édes csodában gondolkodni, ami azon túl, hogy hihetetlenül finom, bizonyos helyzetekben még jól is néz ki. Ennek megfelelően egy stílusos torta megalkotása több előnnyel járhat. A kellően ropogós, vagy éppen omlós lapok megvásárlása, megalkotása után az egyszerű tortakrém kikeverése következik. Itt meg is állhatunk egy rövid időre, ugyanis ennek az összetevőnek sokféle változata létezik, amik között igény szerint lehet válogatni. Az ízlésvilág mindenki esetében változhat, tehát érdemes személyre szabottan elkészítésre kerüljön az egyszerű tortakrém. Lehet az vaníliás, csokoládés, citromos, kókuszos, diós, marcipán és még sorolni lehetne, mi mindenből lehet még válogatni. Természetesen mindezek csak alap krémeknek mondhatók. Mindezek keverésére ugyanúgy esély kínálkozik, valamint egy több emeletes torta felvonultathat eltérő ízvilágokat, amik tovább fokozzák az egyediséget.
Az egyszerű tortakrém megalkotása általában nem megy fejből, kivéve, ha van egy jól bevált receptúra, amit mindig követünk. Ha viszont ez nincs így, akkor bátran lehet ihletett meríteni a receptneked.hu weboldalon található kiváló leírásokból. Legyen az egyszerű tortakrém vagy valamivel bonyolultabb kompozíció, netán a piskóta alap összeállítása, mindenre van már kipróbált útmutató, amit követve a jó végeredmény garantált. Ami pedig az összeillesztését illeti ennek a finomságnak abban az egyszerű tortakrém komoly szerepet lát el, hiszen a massza egyfajta ragasztóként működik a lapok között. Kívül, belül, mindenhol teljes kitöltést biztosít.